Anouk houdt kinderen thuis: ‘Geen risico’

Door: Tanja Brouwer
15-05-2020

Zangeres Anouk heeft weken haar kinderen moeten missen omdat zij vast zat in Marokko en niet naar huis kon wegens het coronavirus. Nu het haar eindelijk gelukt is op een vlucht te stappen en weer thuis is, heeft ze besloten haar kinderen voorlopig niet naar school te sturen.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

‘Min mogelijk risico’

Anouk heeft zes kinderen die allemaal nog op school zitten. Vanaf 11 mei mochten een aantal van hen, die op de basisschool zitten, mochten vanaf maandag weer gedeeltelijk naar school. Maar haar kinderen zaten de afgelopen week gewoon thuis. Anouk vertelt in een filmpje op haar Instagram dat ze heeft besloten haar kinderen uit angst voor het virus niet naar school te sturen. ,,Ik weet dat dat sowieso kan natuurlijk, maar ik probeer zo min mogelijk risico te nemen”, zegt ze over het besmet raken van met het virus.

Haar volgers zien niet alleen Anouk die vertelt waarom ze haar kinderen thuis houdt, maar ze kunnen ook haar horen zingen. De zangeres vertelt dat er veel nummers op haar albums staan die niet zo bekend worden en gebruikt nu Instagram om die liedjes toch nog een keer ter gehore te brengen.

Meer DenD