Anouk krijgt ‘pleurisveel geld’ voor huwelijk

Anouk casht goed met huwelijk
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Anouk en haar grote liefde Dominique stappen morgen samen in het huwelijksbootje. Een bruiloft kost een hoop geld, en met haar zes kinderen kan ze al haar centen goed gebruiken. Ongetwijfeld reden genoeg om toestemming te geven voor een livestream op de grote dag. ,,Daar krijgen ze dan uiteindelijk pleurisveel geld voor.”

Onder het mom driemaal is scheepsrecht gaat het morgen weer gebeuren. Maar deze keer wordt het ja-woord niet voor het altaar gegeven, maar belooft Anouk tijdens een concert op het Malieveld eeuwige trouw aan haar grote liefde Dominique.

Bruiloft Anouk live te volgen

Hoewel dat al bijzonder genoeg klinkt, heeft Anouk naast haar fans ook Vogue uitgenodigd. Zij zullen de hele bruiloft livestreamen. Dit alles zorgt hoogstwaarschijnlijk voor het meest bijzondere showbizz-huwelijk van 2022.

In RTL Boulevard wordt de bijzondere planning besproken. ,,Dat hele huwelijk wordt gestreamd door Vogue. Dan kun je dus gewoon live meekijken met het huwelijk”, aldus Luuk Ikink.

‘Daar krijgt ze pleurisveel geld voor’

Op de vraag waarom Anouk toestemming heeft gegeven om heel Nederland naar de grote dag te laten kijken, weet Bridget Maasland wel een antwoord op. ,,Daar krijgen ze dan uiteindelijk pleurisveel geld voor”, zegt ze, waarop Luuk knikt. ,,Dat denk ik wel.”

Bridget verwijst naar de uitspraken die Anouk deed over The Voice of Holland. Hoewel de zangeres meteen afstand deed van het programma toen de misstanden aan het licht kwamen, sluit ze niet uit dat ze niet weer terugkeert. ,,Alleen als er echt pleurisveel geld wordt geboden”, zei Anouk in Boerderij van Dorst.

Tags

ANOUKBRUILOFTHUWELIJKTHE VOICE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck