Anouk krijgt toestemming voor bruiloft op Malieveld

Door: DitjesDatjes
10-05-2022

De gemeente Den Haag heeft zangeres Anouk toestemming gegeven om tijdens haar concert op het Malieveld op 11 juni ook ter plekke te trouwen met haar verloofde Dominique. De Haagse zangeres liet in april tijdens de talkshow Jinek weten dat ze graag tijdens haar optreden komende maand het jawoord wilde geven.

In een brief schrijft de gemeente dinsdag dat het Malieveld voor de gelegenheid eenmalig dienst mag doen als plek waar de huwelijksvoltrekking mag worden gedaan. Anouk wilde het intermezzo van haar optreden op 11 juni gebruiken om het jawoord te geven aan haar verloofde.

Tijdens de uitzending van de talkshow van Eva Jinek van 22 april vroeg Anouk de presentatrice of ze ook naar haar concert op het Malieveld zou komen. De zangeres benadrukte daarbij dat Jinek vooral feestelijk gekleed moest komen. “Want waarschijnlijk ga ik ook trouwen die avond, dus ik zou het wel leuk vinden als je in vol ornaat zou komen”, aldus Anouk.

De 47-jarige zangeres vroeg haar vriend Dominique al in 2020 ten huwelijk, maar moest de bruiloft vanwege de coronacrisis telkens uitstellen.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD