Anouk over relatieproblemen met Dominique: ‘Communicatiecoach ingeschakeld’

Anouk over relatieproblemen
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Anouk heeft een boekje opengedaan over de relatieproblemen met haar man Dominique. Het scheelde maar weinig of de twee waren nooit getrouwd geweest. Om de relatie te redden, schakelden ze zelfs een communicatiecoach in.

Anouk liep in het verleden vaker vast in relaties omdat ze graag de relatie wilde laten slagen. ,,Mensen denken dat ik niet op mijn mondje ben gevallen, maar in relaties was ik een beetje een l*lletje”, vertelt ze in gesprek met Veronica Superguide. ,,Ik heb te veel gepikt en geslikt omdat ik zo graag wilde dat het lukte. Sowieso omdat er kinderen in het spel waren, maar ook voor mezelf.”

Relatieproblemen

Daarna ontmoette ze Dominique, met wie ze inmiddels getrouwd is. Toch liep ook die relatie bijna op de klippen. ,,Ik vroeg hem na een tijdje om na te denken over wat hij wilde, want hij had een kinderwens en ik was daar wel klaar mee”, legt Anouk uit. Een paar maanden later kwam Dominique daarop terug en zei hij dat hij bij Anouk wilde zijn, mét de kinderen. ,,Toen dacht ik: ja, wat is liefde als ik hem zijn wezenlijke wens onthoud?”

Communicatiecoach

Toch besloot Anouk voor de relatie te vechten. ,,Dus toen we vastliepen, hebben we met zo’n communicatiecoach gepraat. Deze man ging niet vreemd, deed niks verkeerd en ik wist: dit is de moeite van het oplossen waard. Dominique geeft veiligheid en vertrouwen, en dat kende ik helemaal niet zo.”

Huwelijk

Anouk en Dominique hebben elkaar vorig jaar het ja-woord gegeven. Dat gebeurde ten overstaan van zo’n 40.000 fans, tijdens Anouks eigen concert op het Malieveld in haar geboortestad Den Haag. Ongeveer anderhalf uur nadat Anouk haar concert opende, werd er op het podium plaatsgemaakt voor een grote boog met witte rozen. Niet veel later verscheen daaronder Dominique.

,,Vroeger had ik altijd twee grote dromen”, begon hij zijn geloften. ,,Eén was veel kinderen, dat is gelukt, en de tweede was groots trouwen. Ik denk dat dat laatste iets te letterlijk genomen is. Maar ik had het op geen enkele andere manier gewild, het past precies bij wie je bent.”

Tags

ANOUK

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck