Anouk vindt televoting van The Voice een fout format

Anouk
Door: Jos La Grande
21-02-2020

Anouk heeft de knuppel in het hoenderhok gegooid nadat het publiek tegen alle verwachtingen in ervoor koos om deelneemster Sanne naar huis te sturen.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

,,Dat krijgt je als het volk laat stemmen”, was de snoeiharde conclusie van de zangeres/coach Anouk over de televoting waardoor de onzekere deelneemster Dapne de voorkeur kreeg (tegen alle verwachtingen in) boven Sanne.

Volgens Anouk was dit een ‘flater’ en is dit onderdeel van The Voice ook nog eens een fout format. Daarmee bewees Anouk dat ze eigenzinnig als coach functioneert en ook tegen haar broodheer Talpa durft te zeggen waar het op staat.

Want presentator Martijn Krabbé probeerde nog het oordeel van het publiek te verdedigen, maar Anouk was zeer resoluut. Want ook toen er weer een zoveelste oproep kwam om te stemmen voor 0,99 euro per stem riep ze: ‘Don’t waste your money…’

The Voice is een geldmachine, nog even los van de vele advertentieblokken. De show is erop gericht om mensen te laten voor hun stem.

Het andere talent Sophia mocht wel door naar de finale nadat ze Danilo versloeg met 86% tegen 16%. Emma won na een spectaculair optreden van de blonde Kes. Ook over haar was Anouk weer eerlijk: haar charisma loopt niet parallel met haar zangkwaliteiten.

Meer DenD