Anouk vraagt haar vriend ten huwelijk: ‘Ik ben helemaal aan het trillen’

Door: Eva Steins
14-09-2020

Anouk is op één knie gegaan en heeft haar vriend Dominique ten huwelijk gevraagd. De zangeres had hem al tientallen keren afgewezen omdat ze bang zou zijn om gekwetst te worden. Nu nam zij het heft in eigen handen en vroeg hem om met haar te trouwen. Hij reageerde volmondig ‘ja’.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Video

Het geluk van Anouk kan niet op. In een video op haar Instagram deelt zij het grote nieuws: ,,He said yes!” schrijft ze er gelukzalig bij. Ze begint het bericht met: ,,Wow wat heb ik een leuk weekend gehad. Dominique had zich laten testen, zodat we ’s avonds laat de uitslag zouden krijgen en na een lange tijd weer even samen konden zijn”. De zangeres behoort tot de risicogroep tijdens de coronacrisis, omdat zij aan astma lijdt.

Afwijzing

Anouk legt uit dat haar vriend haar al meerdere keren gevraagd heeft om met haar te trouwen, maar dat ze hem al ‘een stuk of twintig keer’ afgewezen heeft. Zij durfde de sprong niet te wagen uit angst om gekwetst te worden. Hier is zondagavond verandering in gekomen. ,,Om eerlijk te zijn kon ik niet wachten om zijn allergrootste wens in vervulling te laten gaan.”

Het aanzoek

Anouk laat in de video het volledige aanzoek zien. Haar vriend Dominique zit geblinddoekt in een stoel in het Amsterdamse Conservatorium hotel. Hij weet niet wat hem overkomt als hij zijn blinddoek af doet en Anouk op één knie voor hem zit. Hij reageert totaal overrompelt op haar aanzoek, maar zegt volmondig ‘ja’. Anouk kan haar geluk niet op: ,,Als er iemand het verdient ben jij het.” Dominique reageert gelukzalig: ,,Eindelijk! Dit is wat ik heel lang al wilde. Ik ben de laatste drie jaar wel echt gaan stalken, maar ik had de hoop al opgegeven.”

Corona huwelijk

Het huwelijk laat nog even op zich wachten, want Anouk geeft aan dat zij geen ‘corona huwelijk’ willen: ,,Aangezien wij allebei een bruiloft willen waar geknuffeld en gedanst kan worden, zullen we wel even geduld moeten hebben. But good things take time.”

Meer DenD