Anouk waarschuwt: ‘Lil’ Kleine doet loze beloftes’

De afgelopen weken proberen kandidaten indruk te maken op de jury van The Voice of Holland, in hoop eindelijk door te breken als artiest. Jurylid Anouk maakt korte metten met hun droom, want volgens haar is het waarschijnlijk dat ze niet beroemd worden door hun deelname.

Ontwikkelen

Dat zei ze toen ze reageerde op de beloften die Lil’ Kleine maakte. Hij zei tegen een aantal kandidaten dat hij ze beroemd kan maken, maar Anouk is het daar absoluut niet mee eens. ,,Ik weet zeker dat ik jou echt, echt, echt heel bekend kan maken. En ik weet niet wat Anouk voor je gaat doen”, zei de kleine rapper tegen kandidate Sophie van der Stok. ,,Ik zou never nooit zeggen dat ik van jou een ster ga maken, want dat gaat waarschijnlijk helemaal niet gebeuren’’, begon Anouk op haar beurt. “Wat ik jou kan beloven is niet dat je een ster wordt, maar ik kan je zeker beter maken, ik kan je zeker de juiste tools geven en tips om jezelf te ontwikkelen en daar te komen waar jij wilt zijn. En dat heb je nodig”, zei Anouk eerlijk in de hoop dat de zangeres voor haar als coach zou kiezen.

Tot grote verbazing van Anouk koos Sophie voor de rapper. Ook twee andere goede zangeressen geloven dat Lil’ Kleine de beste coach voor hun is.

Yentl

Het is afwachten of de kandidaten die vanavond in het programma te zien zijn ook vallen voor de praatjes van Lil’ Kleine, of dat ze kiezen voor een andere coach.
Eén van de kandidaten die optreedt is Yentl. Zij gaf vanochtend een voorproefje van haar optreden op Radio 538.

Luminize

Andere kandidaten die hopen door te breken zijn de vrouwen van de band Luminize. Ook zij gaven op Radio 538 een voorproefje van wat kijkers vanavond te horen krijgen. Zij speelden een rockversie van het nummer  ‘Lady Marmalade’.