Anouk wenst dochter succes met deelname aan EK basketbal

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

Een spannende dag voor Phoenix Stotijn, de basketballende dochter van Anouk. De 17-jarige Phoenix komt zaterdag voor Nederland uit op het Europees Kampioenschap basketbal onder 18 jaar. De zangeres wenst haar dochter via Instagram in ieder geval veel succes met de wedstrijd tegen Noorwegen.

“Zet hem op lieve meiden. Vanmiddag om 15.00 uur mn lieve meitie Phoenix Stotijn op het EK”, schrijft de apetrotse zangeres bij een foto van het team van haar dochter. Ook roept ze haar volgers op om vanaf 15.00 uur vooral te gaan kijken naar de livestream.

Phoenix is de oudste dochter van Anouk en muzikant Remon Stotijn met wie Anouk zo’n vier jaar getrouwd was en drie kinderen kreeg. Phoenix is net als haar oudere broer een groot basketbaltalent. Zoon Benjahmin Kingsley vertrok in 2018 naar de Verenigde Staten om daar zijn basketbaldroom na te jagen. Phoenix heeft inmiddels ook een uitnodiging op zak om in Washington te komen spelen. Basketbal is sowieso populair in het gezin van de zangeres, echtgenoot Dominique Schemmekes, met wie Anouk in juni trouwde, is basketbalcoach.

 

BuzzE

 

 

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie