Anouk werd in Marokko omringd door luxe

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Jessie Baltus

Anouk zat dan wel duizenden kilometers van haar gezin vandaan vast in Marokko, maar naar verluidt ontbrak het haar verder aan niets. Het hotel waar zij verbleef zou wel 800 euro per nacht hebben gekost!

Willem-Alexander

De zangeres verbleef anderhalve maand lang in Marrakesh, omdat ze vanwege de coronacrisis niet naar huis kon. Op haar sociale media liet ze het bijna overkomen alsof ze onder haast erbarmelijke omstandigheden leefde, schrijft De Telegraaf. Deze krant ontdekte ook dat het wat dat betreft allemaal wel meeviel, de kamers in het betreffende hotel zouden wel 800 euro per nacht kosten.

Het hotel ‘El Fenn‘ is daarmee ook een hotel dat wordt bezocht door de rijken der aarde. Zo sliep Anouk onder hetzelfde beddengoed als onze Koning Willem-Alexander en koningin Máxima in 2005. Zij waren toen in Marokko voor staatsbezoek, schrijft De Telegraaf. Maar ook Madonna (61) vierde er haar zestigste verjaardag.

Leontine te hulp

De kosten zouden natuurlijk op een gegeven moment flink oplopen en Leontine Borsato schoot toen te hulp. Zij is namelijk een goede bekende van ‘managing partner’ van het hotel, interieurdesigner Willem Smit, schrijft De Telegraaf. Leontine regelde toen met een paar belletjes dat Anouk daar onbeperkt mocht verblijven.

Repatriëringsvlucht

Inmiddels is Anouk weer op Nederlandse bodem doordat ze op de repatriëringsvlucht naar Schiphol zat. Anouk vertelt volgens De Telegraaf: ,,Ik ben ontzettend dankbaar om weer met mijn gezin te kunnen zijn en besef me maar al te goed dat ik enorm veel geluk heb gehad. Ik hoop dan ook dat iedereen die nog vastzit zo snel mogelijk weer naar huis kan komen.’’

Tags

ANOUKCORONACRISISLEONTINE BORSATOLUXEMAROKKOMARRAKESHMAXIMAWILLEM-ALEXANDER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck