Anouk wil trouwen tijdens eigen concert

|
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lola van Leeuwen

Anouk wil graag eens publiekelijk trouwen in plaats van publiekelijk scheiden. Tijdens haar concert op 11 juni op het Malieveld in Den Haag wil ze haar bruiloft plaats laten vinden samen met haar verloofde Dominique. Dit onthulde de zangeres vrijdag bij RTL 4-talkshow Jinek. Alleen moet gemeente Den Haag het idee nog goedkeuren…

Vooral verloofde Dominique wil de bruiloft zo groot mogelijk vieren, zegt Anouk. ,,En ja, groter kan niet. Ik ben natuurlijk twee keer in het geheim getrouwd geweest en wel twee keer publiekelijk gescheiden. Ik dacht: dat ga ik een keer andersom doen en dan hopelijk zonder scheiden”, aldus de zangeres.

‘Kom in vol ornaat’

Eva Jinek is ook uitgenodigd voor het concert en dus ook voor de bruiloft. Daarom vraagt Anouk de presentatrice nadrukkelijk in feestkleding te komen. ,,Want waarschijnlijk ga ik ook trouwen die avond, dus ik zou het wel leuk vinden als je in vol ornaat zou komen”, zei Anouk.

Met ‘waarschijnlijk’ bedoelt de zangeres dat ze hoopt dat gemeente Den Haag akkoord gaat met het idee. ,,De burgemeester is heel positief”, aldus de zangeres. Anouk wil dat alle bezoekers zich aan de dresscode houden: feestelijk.

In 2020 vroeg de zangeres haar Dominique al ten huwelijk. Maar helaas gooide de corona-crisis roet in het eten waardoor de bruiloft moest worden uitgesteld.

Tags

ANOUKBRUILOFTCONCERTTROUWEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck