Antje Monteiro is in diepe rouw

1344

Het is een verdrietige tijd voor zangeres Antje Monteiro (48). Gisteren nam ze afscheid van Nelleke, haar beste vriendin. Dat liet ze in een emotioneel bericht op social media weten. Het verlies kwam zeer plotseling en het valt Antje zwaar.

Afscheid nemen

Antje deelde een foto van haar vriendin Nelleke met daarbij het bericht dat Nelleke  overleden is. Gisteren moest Antje afscheid nemen. Bij de foto schrijft ze: ,,Vandaag ga ik met een gebroken hart afscheid van je nemen. Het is nog steeds niet te bevatten dat je ineens niet meer bij ons bent.”

,,En ondanks het verdriet moet ik vertrouwen hebben omdat ik weet dat je nu bent waar jouw pad je naartoe heeft gebracht. Het pad dat jouw pad is en bij jou hoort. Maar missen doe ik je nu al.

Koester onze momenten

,,Nooit meer met een wit wijntje samen roddelen over onze mannen en trots vertellen over onze kinderen bij de Red Sun. Nooit meer brainstormen over werkideeën. Nooit meer je heerlijke vrolijke energie om me heen. Ik koester onze momenten voor altijd. Je bent lief. Ik hou van je ❤️.”