Antje Monteiro’s hart in duizend stukjes

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

Vandaag is een extreem zware dag voor Antje Monteiro en dochter Romy, omdat ze afscheid moeten nemen van hun moeder en oma.

,,Lieve oma’tje”

Vorige week zong Romy nog tijdens het programma Sta Op Tegen Kanker, via Instagram liet Romy weten het beladen nummer speciaal voor haar oma te hebben gezongen. ,,Gisteravond zong ik een liedje ter steun voor allen die getroffen zijn door kanker, maar in het speciaal voor mijn lieve oma’tje. Zij is de strijd met kanker aan het verliezen, maar is de grootste strijder ooit.”

https://www.instagram.com/p/BjfZFOCDjgf/?taken-by=romymonteiro

De familie kampte al eerder met groot verlies: in 2007 overleed Antje’s zus Marina aan de gevolgen van een hersenbloeding. Na deze tragische gebeurtenis nam Antje de voogdij op zich van haar drie nichtjes, die ze samen met de hulp van haar moeder opvoedde.

Maar nu is haar moeder er ook niet meer. Vandaag is de dag dat Romy en Antje voorgoed afscheid moesten nemen. En dat doet de dames veel pijn. Ze zien dan ook erg op tegen de uitvaart. ,,Vorige week is mijn hart in 1000 stukjes gebroken. En ik denk niet dat ‘ie ooit helemaal zal helen. Vandaag laten we je gaan. Dag mammie ik mis je nu al…”

Nelleke

Het verdriet en verlies schijnt om Antje heen te hangen, onlangs is ook haar beste vriendin Nelleke overleden. Ook via Instagram zegt zij vaarwel tegen haar: ,,Lieve liefste Nelleke,
Vandaag ga ik met een gebroken hart afscheid van je nemen. Het is nog steeds niet te bevatten dat je ineens niet meer bij ons bent.”

We wensen Romy en Antje veel sterkte de komende periode.

Tags

ANTJE MONTEIROOVERLIJDENROMY MONTEIRO

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck