Appartement in de stille verkoop: casht Eva Jinek vier ton?

Eva Jinek
Door: Charlotte Wijnen
26-07-2021

Eva Jinek heeft haar luxeappartement in Amsterdam in de stille verkoop gezet. En de vraagprijs? Die is 4 ton meer dan waar ze de woning vijf jaar geleden voor kocht.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Ergeren

Al eerder zei Eva zich te ‘ergeren’ aan haar huis in Amsterdam. De reden zal voor velen misschien niet belangrijk zijn, maar zij vindt het uitermate storend. ,,De reden dat ik heb nagedacht over een verhuizing is dat in mijn woning alles gelijkvloers is”, zei Eva destijds tegen weekblad Story.

En dat is volgens haar niet de ideale situatie voor haar zoontje Pax. ,,Het zou prettiger zijn als het woongedeelte en de slaapkamers twee verschillende verdiepingen zijn”, zei Eva.

Vier ton winst?

Toch bleek Eva destijds het probleem niet zo groot te vinden dat ze meteen actie ondernam. ,,Ik moet eigenlijk ook niet zeuren. Ik woon in een hartstikke mooi huis met ook nog eens de leukste en gezelligste buren die iemand zich kan wensen.”

Maar nu heeft ze dan toch de knoop doorgehakt en het pand te koop gezet. Meer dan vijf jaar geleden kocht ze de woning voor 642.500 euro. De vraagprijs ligt nu om en nabij de één miljoen, waardoor ze zomaar vier ton kan gaan cashen.

Bekijk hier de woning

Meer DenD