Applaus Dirk van den Broek-directeur voor 13.000 medewerkers

Applaus Dirk directeur
Door: Jos La Grande
19-03-2020

Marcel Huizing, directeur van Dirk van den Broek, heeft in een video alle 13.000 medewerkers van de supermarktketen bedankt met een applaus voor hun inzet de afgelopen weken.

Volgens Huizing hebben alle medewerkers namelijk een mega-prestatie geleverd om de supermarkten te bevoorraden en draaiende te houden.

Kassa’s

Dirk van den Broek kondigde vanochtend aan dat de kassa’s in de 123 filialen met beschermend plexiglas worden uitgerust. De kans op mogelijke verspreiding van het coronavirus wordt daarmee voorkomen. Ook krijgen klanten het nadrukkelijke advies om anderhalve meter afstand (minimaal een boodschappenkar) te houden van de andere klanten.

Met deze aanpassingen in alle supermarkten wil Dirk de eigen medewerkers en klanten extra beschermen tegen de risico’s van het coronavirus. Dirk van den Broek wil alles in het werk stellen om verdere verspreiding te voorkomen.

Vloerstickers

Bij de kassa’s komen opvallende vloerstickers met daarop het nadrukkelijke advies ‘Voorkom verspreiding van Corona-virus. 1,5 meter voor iedereen!’. Minimaal één boodschappenkar ruimte is een veilige afstand tussen de klanten die bij kassa staan om af te rekenen.

,,Wij doen er alles aan om in deze fase de veiligheid en de gezondheid van onze medewerkers en klanten voorop te stellen. Daarom voeren we nu de aanpassingen in onze supermarkten door en vragen we nadrukkelijk aan onze klanten anderhalve meter afstand te bewaren van de andere klanten”, aldus Huizing.

 

 

Meer DenD