Archie nu al miljoenenbaby

Hoewel de kleine Archie nog geen twee weken oud is, heeft hij nu al een miljoen gekost. Dat komt natuurlijk niet door het jongetje zelf, maar door de ouders van hem. Prins Harry en vooral Meghan Markle geven graag geld uit. En tegenwoordig dus niet alleen aan zichzelf, maar ook aan hun zoon.

Babyshower

De babyshower van Meghan zou alleen al een half miljoen pond hebben gekost. Dat is niet zo gek, want ze vierde het feestje in het centrum van New York, ze had verschillende outfits aan en een privé-jet bracht haar naar de Amerikaanse stad. Daarnaast hebben Meghan en Harry ook veel tijd voor elkaar genomen toen Meghan bijna ging bevallen. Samen zijn ze drie dagen naar Heckfield Place geweest. Hoewel dat gewoon in Engeland is, hebben ze toch nog 27.000 euro uitgegeven in die drie dagen. Waaraan? Dat blijft een raadsel.

Ziekenhuis

Tot slot is er natuurlijk ook en feit dat Meghan in een privé-ziekenhuis is bevallen. In het Portland Hospital kunnen vrouwen bevallen vanaf 8000 pond. Maar natuurlijk kan het nog veel duurder. Zo heeft een vrouw ooit een half miljoen pond uitgegeven aan haar bevalling in het ziekenhuis. Hoeveel Meghan heeft betaald is niet bekend, maar ze zal vast niet voor het budget-pakket hebben gekozen.