Ariana Grande gaat trouwen met Dalton Gomez

Ariana Grande
Door: Eva Steins
21-12-2020

Leuk nieuws: de Amerikaanse zangeres Ariana Grande is verloofd. Dit maakt zij zondagavond bekend door een foto van de ring te posten op Instagram. ,,Forever n then some”, schrijft zij bij de aankondiging.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

De zangeres is al een tijdje aan het daten met vastgoedmagnaat Dalton Gomez. Het stel zou al sinds januari stapelverliefd op elkaar zijn, maar Ariana doet er alles aan om de relatie zo privé mogelijk te houden. Met een uitzondering voor haar verlovingsaankondiging die zij vol trots deelt op haar Instagram.

Verloving

Fans van de zangeres reageren uitgelaten op het nieuws. Ook meerdere sterren reageren vol lof onder Ariana’s post. Zo reageren onder andere Hailey Bieber en Kim Kardashian op het verlovingsnieuws van Ariana.

Ook de manager van Ariana reageert uitgelaten. ,,Gefeliciteerd voor deze twee geweldige zielen”, zegt hij. “Ari, we houden van je en kunnen niet gelukkiger voor je zijn. Dalton, je bent een gelukkig man”.

Het is niet de eerste verloving voor Ariana. Twee jaar geleden ging haar ex Pete Davidson op één knie, echter liep hun relatie kort daarna stuk.

Meer DenD