Ariane en Alexia sluiten geheim verbond voor Amalia

Prinsessen steunen zus
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

De bedreigingen hebben niet alleen grote invloed op Amalia zelf, maar ook op haar zusjes Alexia en Ariane. Naast de extra veiligheidsmaatregelen die genomen moesten worden, zien Alexia en Ariane uiteraard ook het verdriet bij hun zus. Daarom zouden ze tijdens de laatste fotosessie een geheim verbond hebben gesloten…

Koning Willem-Alexander, koningin Máxima en de prinsessen Amalia, Alexia en Ariane poseerden vorige week voor de pers tijdens een fotomoment in De Nieuwe Kerk in Amsterdam. Het was de eerste keer dat Amalia weer in het openbaar verscheen sinds de bedreigingen. Een moment voor Alexia en Ariane om hun zus een hart onder de riem te steken.

Alexia en Ariane ingetogen gekleed

Bij alle voorgaande fotosessies stalen juist Alexia en Ariane de show. Vooral Alexia, die de afgelopen keren ook een flinke laag make-up droeg. Tijdens het fotomoment in Amsterdam vorige week was dat wel anders: Alexia droeg een nette outfit en had bijna geen make-up op. Ook Ariane was erg ingetogen gekleed. Amalia had juist een prachtige outfit aan, terwijl zij normaalgesproken degene is die ingetogen gekleed is.

Geheim verbond?

In weekblad Story wordt gesuggereerd dat dat geen toeval is geweest: de prinsessen zouden een geheim verbond hebben gesloten. Alexia en Ariane willen Amalia in deze moeilijke tijd steunen en dit zou dan ook een manier kunnen zijn om iedereen te laten zien dat niemand ze er zomaar onder krijgt.

Tags

AMALIAARIANEPRINSES ALEXIA

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck