Arjan bedreigd na deelname MAFS: ‘Ben verkeerd neergezet’

Arjan bedreigd na MAFS
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Arjan heeft behoorlijk last van zijn deelname aan het programma Married at First Sight. Hij deed mee met de goede bedoelingen, maar is verkeerd neergezet door de productie. ,,Ik krijg dagelijks bedreigingen.”

Het gaat niet goed met Arjan nadat hij MAFS verliet. Omdat hij geen gevoelens had voor Maurice en daarna besloot niet mee op huwelijksreis te gaan, heeft hij behoorlijk wat kritiek over zich heen gekregen. Maar volgens Arjan is hij door de makers van het programma verkeerd neergezet, waardoor hij nu bedreigd wordt.

Arjan gooide al snel de handdoek in de ring omdat hij geen match in Maurice zag. Hij kreeg zelfs meerdere paniekaanvallen, maar kijkers hadden geen medelijden met hem. Die namen het op voor Maurice.

,,Ik ben in Married at First Sight gestapt om de liefde te vinden en volgde mijn hart. Daar ondervind ik nu veel schade van. Ik krijg negatieve recensies van mensen die nooit mijn klant zijn geweest”, vertelt de bloemist.

Arjan is pislink op de makers van het programma, die hem verkeerd hebben neergezet. ,,Ik had een doktersadvies om niét in het vliegtuig te stappen. Dat hebben ze niet laten zien of verteld. Ik ben anders neergezet dan de enthousiaste, startende ondernemer die ik ben.”

In ziekenhuis met paniekaanval

Na de huwelijksceremonie had Arjan al last van paniekaanvallen. Volgens hem probeerden presentator Carlo Boszhard en de programmamaker hem toen te bewegen om naar Porto te gaan voor de huwelijkstrip met Maurice. Maar toen ze zagen dat het echt niet ging, stelden ze aan Arjan voor om een brief aan Maurice te schrijven. ,,Ik raakte verder in paniek, ik vond het onmenselijk om hem zo af te schepen.”

Die nacht ging het vreselijk mis met Arjan. Hij belandde op de eerste hulp met een paniekaanval. ,,Ik heb drie kwartier uitgehuild bij een arts. Die zei: het is afgelopen, jij gaat slapen en een psycholoog regelen. Je gaat echt niet vliegen, want straks krijg je nog zo’n aanval in het vliegtuig. Ik kreeg zware medicatie, een soort Xanax, om rustig te worden.”

Productie vertelde niets aan Maurice

Arjan wist naar eigen zeggen niet dat Maurice wél gewoon naar Porto ging. ,,En de productie heeft niet aan Maurice verteld dat ik niet mocht vliegen en niet zou komen”, zegt hij boos. Ook had Arjan nog een video opgenomen, maar ook die hebben ze nooit aan Maurice laten zien.

Volgens Arjan moeten kijkers niet zo snel oordelen, omdat de vork anders in de steel zit. ,,En bovendien, nu lijkt het alsof Maurice en ik elkaar helemaal niet mogen, maar we hebben goed contact met elkaar”, zegt hij. ,,Ik hoop dat Maurice heel gelukkig wordt.”

Tags

ARJANCARLO BOSZHARDMAFSMARRIED AT FIRST SIGHT .

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck