Arjen Lubach naar ehbo na Televizierring Gala

Arjen Lubach en Martine de Jong.
Door: DitjesDatjes
13-10-2017

Zo leuk als de avond van de uitreiking van de Gouden Televizierring voor de uiteindelijke winnaar Arjen Lubach begon, zo rot eindigde deze met zijn vriendin Martine de Jong op… de ehbo!

De vriendin van de vlijmscherpe presentator maakte na het gala een duikeling waarbij ze haar enkel brak. Lubachs vriendin zette een fotootje van haar gehavende onderstel op Twitter met de begeleidende tekst: ,,Ik eindig de Televizier-ringavond op de Eerste Hulp met een gebroken enkel. Gelukkig is Arjen er met z’n magische ring.”

https://twitter.com/10inc/status/918648410407923712

En Arjen, wiens vriendin werkzaam is op de redactie van ‘Lubach op zondag’, zelf gaf op het sociale medium toe de eerste helft van het gala ,,beduidend leuker” te hebben gevonden dan de tweede.

Over zijn liefdesleven is Arjen niet graag openhartig. Wel vertelde hij eens in een interview niet te geloven in eeuwigdurende, monogame liefde. ,,Er zijn volgens mij heel veel tussenvormen.”

Ex-geliefde

Deze uitspraken kwamen voor zijn ex-geliefde Janine Abbring, presentatrice van Vroege Vogels en afgelopen seizoen ook van Zomergasten, niet uit de lucht vallen. ,,Onze relatie was gedoemd om te mislukken. Arjen is niet echt geschikt voor relaties.”

Relatie

Hoe lang Arjen en Martine precies een setje zijn, is niet bekend. Wel vertelde hij vorig jaar op televisie dat hij in een gelukkige relatie zat. Wat de oorzaak van de valpartij van Martine is, hebben de twee nog niet de digitale wereld ingeslingerd.

 

Meer DenD