Arjen Lubach wordt boer

Door: DitjesDatjes
20-09-2017
Arjen Lubach, zeer succesvol met zijn programma ‘Zondag met Lubach’ heeft een prachtige woonboerderij gekocht in Friesland om zodoende de drukte van Amsterdam te kunnen ontvluchten. Dat schrijft Bekende Buren.

Drukte

Het succes dat Arjen Lubach nu heeft, heeft hem zeker geen windeieren gelegd. Maar het succes betekent ook dat hij nu een zeer druk leven heeft en natuurlijk graag zo af en toe de drukte kan ontvluchten.

Zeker ook om deze reden, heeft Lubach recent een mooie, midden in de natuur gelegen, woonboerderij gekocht in het Friese dorp Oudhorne. De koopsom bedroeg 500.000,– euro, terwijl de vraagprijs 550.000,– euro was. Tevens heeft Arjen er een hypotheek op laten vestigen van 630.750,– euro.

Privacy

Wat krijgt hij hiervoor? De boerderij is alleen maar te bereiken via een zandpad. Het perceel is iets meer dan 10.000 vierkante meter groot, zodat de privacy meer dan gewaarborgd is. De boerderij, omgeven door tuin, heeft een woonoppervlakte van 145 vierkante meter.

Het aantal kamers bedraagt zes, waaronder drie slaapkamers en 1 badkamer. Dit alles verdeeld over twee woonlagen en een kelder. De keuken is luxe en voorzien van de benodigde inbouwapparatuur. Op het erf staat een blokhut die nu dient als gastenverblijf.

Zwembad

Verder is er ook een zwembad waar Arjen zijn conditie op peil kan houden. De auto kan worden geparkeerd in de vrijstaande houten garage. Tevens kan Lubach zijn eigen groenten verbouwen, want de boerderij beschikt ook over een kas.

Kortom; dat wordt genieten. In Amsterdam woont Lubach in eehttps://www.bekendeburen.nl/arjen-lubach-koopt-prachtige-woonboerderij-met-zwembad-in-frieslandn huurappartement.
Kijk voor foto’s op bekendeburen.nl

Meer DenD