Arjen reageert op kritiek…maar krijgt nog meer boze reacties

Door: DitjesenDatjes
28-04-2020

Arjen Lubach lag gisteren flink onder vuur nadat hij een grap maakte over de dertienjarige prinses Ariane. De prinses schrok tijdens de toespraak van haar vader koning Willem-Alexander van geblaf en zette even grote ogen op. Die grap viel bij veel van zijn volgers verkeerd.

‘Onschuldig grapje’

,,Als je op live tv het beeld uit wordt gezoomd”, schreef Lubach bij een screenshot waarop Ariane met grote ogen staat. Veel volgers van hem vonden het grapje erg laag, vooral omdat het ten koste gaat van een dertienjarig meisje. Arjen probeerde daarna nog een ander grapje te maken met hetzelfde screenshot: ,,Als je Twitter lees en ziet dat je trending bent vanwege een onschuldig grapje.” Helaas voor Arjen lijkt hij ook nu de plank mis te slaan. 

,,Pesters zeggen meestal dat het ‘een grapje’ was”, schrijft iemand als reactie op de Tweet van Arjen. ,,Grapjes maken over de rug van kinderen kan niet” en ,,Het is in mijn ogen geen onschuldig grapje meer. Het is een kind. Kom op hè”, schrijven anderen. Het is de vraag of Arjen Lubach tegen al die kritiek kan, of dat hij zichzelf achter de oren moet krabben omdat hij nu voor de verandering onder vuur ligt….


Meer DenD