Arjen Robben maakt rentree in voetbalsport

Arjen Robben
Door: Lies Jansen
27-06-2020

Arjen Robben liet vorig jaar weten per direct te stoppen met zijn voetbalcarrière. De 36-jarige aanvaller heeft het voetbalpensioen bijna een jaar volgehouden. Arjen speelde van 2003 tot 2017 in het Nederlands elftal. Nu pakt hij de draad weer op en heeft hij een contract getekend bij FC Groningen. 

Tekst gaat verder onder advertentie
   

‘Arjen volg je hart’

Op de website van FC Groningen laat Arjen Robben weten: ,,De laatste weken heb ik veelvuldig overleg gehad met mensen binnen de club en misschien nog wel het meest geluisterd naar de actie van de supporters: ‘Arjen, volg je hart!’… Een terugkeer als speler van FC Groningen.”

‘Of dit lukt, weet ik nog niet’

Arjen zal alles op alles zetten zijn rentree bij FC Groningen te laten slagen: ,,Het begon te kriebelen en nu is het mijn missie. Ik werk aan een comeback als voetballer. Bij de FC. Of dit lukt, weet ik nu nog niet. Wat ik wel weet, is dat het aan mijn inzet en motivatie niet zal liggen. Het is nu mijn droom om weer in het shirt van FC Groningen te spelen.”

Hij beëindigde zijn carrière per direct, met de woorden: ,,Het is goed zo.” Een rentree heeft hij nooit uitgesloten. 

Meer DenD