Arme André: ‘enorm heftige tijd’

Andre Hazes
Door: Charlotte Wijnen
04-06-2021

André Hazes zegt dat de kritiek op hem vooral bij boze en gekwetste vrouwen vandaan komt. Maar zelf ziet hij zichzelf als een enorm slachtoffer van de situatie…

Tekst gaat verder onder advertentie
   

André is nou niet bepaald de meest geliefde zanger van Nederland. Bijna iedereen is de Hazes-overdosis nu wel beu, maar dat ligt volgens de zanger écht niet aan hem.

Gekwetste vrouwen

Hij heeft de situatie rond de mediarel eens goed onderzocht en is tot de conclusie gekomen dat de kritiek op hem bij gekwetste vrouwen vandaan komt. ,,Wat ik zie is dat het heel veel vrouwen zijn en hoe het op mij overkomt is dat het vrouwen zijn die hetzelfde hebben meegemaakt als Monique”, vertelt André in de 538-ochtendshow. ,,Hun man is weggegaan en ik ben dan even hun man, dus wat ze tegen mij zeggen, zouden ze het liefst tegen hun man zeggen.”

André ziet zichzelf enorm als een slachtoffer van de situatie. Want aan hem ligt het écht niet. ,,Ik ben niet slecht voor mijn ex, ik ben goed voor mijn zoon, de mensen maken er een heel groot ding van.”

Zielige André

Hij vindt de kritiek die op hem geuit wordt daarom ook heel vervelend. ,,Ik ben er wel mee bezig, want het doet je wel gewoon wat, punt.”

Het is een enorm heftige tijd voor André, vindt hij zelf. ,,Het is wel een heftige tijd, ja. Ik schrik er wel van”, vertelt hij in de 538-ochtendshow. ,,Als je eigenlijk de situatie ontleedt en kijkt naar wat er nou eigenlijk gebeurd is: een relatie slaagt niet, ik heb een nieuwe vriendin, punt. Voor de rest is er niets aan de hand.”

Hazes-beu

Maar waarom ziet André niet in dat mensen hem gewoon beu zijn? ,,Het is wel mijn werk. Als je mij niet op social media wil volgen, dan is het heel makkelijk: ontvolg. Dat ik hier zit of dat ik naar Humberto moet, dat is gewoon mijn werk.” Zo ook alle verliefde kiekjes op Instagram met zijn vriendin Sarah van Soelen, natuurlijk.

Want ermee stoppen is geen optie zegt André. ,,Aan de ene kant wil je dat wel, maar aan de andere kant heb je ook gewoon deals lopen, dus je moet dingen doen en je moet dingen posten.”

Meer DenD