Arrestatie na inbraak Connie Witteman

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Molly Baas

Er zijn verdachten opgepakt wegens de inbraak bij Connie Witteman’s huis, dat meldt de Belgische politie. De politie in Antwerpen heeft twee mannen aangehouden nadat zij hun buit probeerden te verhandelen. Een van hen is herkenbaar op beeld verschenen, waardoor ze gepakt konden worden. Of de verkoop ook daadwerkelijk gelukt is, is nog onbekend.

Juwelen en een safe.

Zaterdagavond werd er in Connie’s appartement in Amsterdam-Zuid ingebroken, waarna duizenden euro’s aan juwelen, armbanden en een safe werden gestolen.
Een paar minuten nadat zij rond kwart over acht haar woning verliet, zijn een groep inbrekers binnengeslopen in haar luxe appartement waar zij samen met Eugene van Dun woont.

De Amsterdamse politie is nog op zoek naar een zwarte Fiat 500, die gebruikt werd tijdens de ontsnapping, op zoek naar eventueel meerdere schuldigen.

Verzekerd

Connie is erg geschrokken na de brutale inbraak, zo laat ze weten aan de Telegraaf. In een interview vertelde ze aan de krant dat het meeste van haar juwelen niet verzekerd waren.

,,Zo’n collectie is helemaal niet te verzekeren. In Nederland al helemaal niet en dan kom je in Londen terecht en daar betaal je een jaarpremie waar je van achterover valt”, vertelt Connie Witteman, vroeger Breukhoven, verdrietig, “Vroeger liep daar wel een polis, maar na de afwikkeling van ons huwelijk en de dood van Hans is dat allemaal opgezegd. Nee, ik zie er geen cent van terug.”


Een groot deel van haar collectie had ze ook gekregen van haar overleden man Hans Breukhoven.  ,,Ik vond het allemaal prachtig. Maar het was vooral Hans die het prachtig vond om te geven. En hij greep elke gelegenheid aan in die tijd. Hij was altijd zo gul. Aan de meeste stukken zit een mooi verhaal. En zeker nu hij er niet meer is…die herinneringen zijn ook weg.”

Tags

ARRESTATIECONNIE BREUKHOVENCONNIE WITTEMANINBRAAK

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck