Artiest misdraagt zich bij de Toppers: ‘Hij kon meteen zijn spullen pakken’

Misdragingen bij de Toppers
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Het was een weekend vol optredens in de Johan Cruijff ArenA, waar de Toppers een groot concert gaven. Toch was het niet alleen maar feesten afgelopen weekend: één van de artiesten heeft voor een flinke rel gezorgd. ,,Hij kon onmiddellijk zijn spullen pakken.”

Haddaway was één van de buitenlandse acts die toegevoegd werd aan het programma van de Toppers. Maar tot grote verbazing van het publiek was de Duitse artiest afgelopen weekend nergens te bekennen. Guido den Aantrekker legt in Shownieuws uit wat er precies is gebeurd.

Misdragen

,,Niemand had het nog over hem, hij was er gewoon niet”, laat hij weten. Volgens Guido werd er op dat moment ‘een beetje geheimzinnig’ over gedaan. ,,Er werd alleen gezegd: ‘Hij heeft zich zo misdragen dat hij onmiddellijk zijn spullen kon pakken’. En toen is hij eigenlijk letterlijk de ArenA uitgeschopt.”

Uiteindelijk heeft Benno de Leeuw, het brein achter de Toppers, een reactie gegeven. ,,Hij heeft bevestigd dat het vooral te maken had met zijn gedrag. Dat gedrag van hem kon niet door de beugel.”

Eruit gezet

Wat had Haddaway misdaan? ,,Het had ermee te maken dat als je meedoet aan zo’n enorme show, waar natuurlijk heel lang aan gewerkt wordt, van iedereen wordt verwacht dat je professioneel meedoet”, vertelt Guido verder. Haddaway zou niet voorbereid zijn geweest op zijn act. ,,Ik heb begrepen dat hij daar echt ongeïnteresseerd zijn dingetje willen doen. En tijdens de repetities niet deed wat er van hem verwacht werd.”

Omdat hij zich zo amateuristisch gedroeg, is hij eruit gezet. ,,Hij is meteen buiten de poort gezet, en dat is dus het verhaal. Hij heeft het dus voor zichzelf verpest.”

Tags

DE TOPPERSHADDAWAYTOPPERS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck