Artiesten zingen ‘Lied voor de Zorg’

Frank Live
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Jos La Grande

Een flink aantal aantal bekende artiesten, onder wie Ben Cramer, Saskia & Serge en Frank Live, heeft de handen ineen geslagen om te zingen voor de mensen die dag en nacht werken in de zorg in de strijd tegen corona.

‘Lied voor de Zorg’ is een hommage aan het legioen verplegenden, artsen, mantelzorgers, schoonmakers etc. die zich elke dag weer inspannen voor corona-patiënten.

Ouderen

Zoals bekend zijn ook de optredens voor de zangers en zangeressen geschrapt en hebben zij geen inkomsten. Wat velen doen is optreden voor ouderen, die wonen in zorgcentra. Het zijn ontroerende momenten voor bewoners en verzorgenden.

Talloze artiesten, onder wie Ben Cramer, Saskia & Serge, Ernest van Hartingsveldt, Marc Canto, Gino Buysrogge, Albertina, Jacques Herb, Paula Snoeren, Mark Elbers, Willem Bodhi, Angelo van Gastel en FRANK LIVE hebben de koppen bij elkaar gestoken en besloten om tot actie over te gaan.

Zorghelden

Het ‘Lied voor de Zorg’ werd door hen ingezongen en zo werd een actie gestart via sociale media om de zorghelden te steunen. ,,Ze werken dag en nacht in zware tijden. We zijn een voor allen. Ze zijn zijn onze helden en ze gaan voor in de strijd”, zingen onder andere Ben Cramer, Saskia & Serge en de bekende zingende trucker Frank Live.

,,Dit lied is voor alle harde werkers in de zorg van ‘ic’ tot vakkenvullers, voor iedereen die zich inzet om elkaar te helpen”, aldus de bevriende artiesten, die regelmatig optreden in het Zeeuwse Renesse.

Tags

BEN CRAMERDANIEL VIERGEVERERNEST VAN HARTINGSVELDTFRANK LIVEJACQUES HERBMARC CANTOMARK ELBERSPAULA SNOERENSASKIA EN SERGEZEELAND

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck