Astrid Joosten verzwijgt nieuwe liefde

Door: DitjesenDatjes
26-04-2018

Astrid Joosten verloor bijna zes jaar geleden haar grote liefde Willem aan kanker. Sinds zijn overlijden is Astrid (60) niet meer gezien met een andere man, maar toch lijkt het erop dat ze weer aan het daten is.

Gelukkig

Weekblad Weekend vroeg aan Astrid Joosten hoe het met haar liefdesleven gaat, en in plaats van dat Astrid ontkende dat er sprake was van een nieuwe partner zei ze: ,,Dat houd ik voor mezelf. Ik kan daar helemaal niets over zeggen. Ik ben wel gelukkig.”
Als het inderdaad zo is dat Astrid weer verliefd is, zou dat voor haar fantastisch zijn.

Terugveren

De presentatrice was twintig jaar samen met Willem, en zag hem als haar grote liefde. Na zijn dood kon Astrid zich niet voorstellen dat ze daar ooit weer bovenop zou komen. Toch is dat gelukt: ,,Ik had eigenlijk gedacht dat ik er veel slechter mee om zou gaan. Ik ben krachtiger dan ik zelf dacht.” Ook vriendinnen van haar zien dat Astrid weel gelukkig is. ,,Ik was onlangs jarig en mijn vriendinnen hadden een aantal dingen over mij opgeschreven. Er zat één heel mooie spreuk tussen: ‘Het gaat er in het leven niet om hoe hard je rent of hoe hoog je klimt, maar hoe goed je terugveert’. Dat is mij wel gelukt.”

Een belangrijke les die Astrid van de dood van Willem heeft geleerd is dat ze niets meer moet uitstellen. ,,Als ik een wens heb denk ik niet: misschien moet ik dat over vijf jaar eens gaan doen. Ik probeer het dan echt sneller te realiseren.”

Meer DenD