Foto’s: hier woont Astrid Joosten

Astrid Joosten maakte zondag 4 februari bekend dat zij een jaarsalaris verdient van 175.000 euro. Veel kijkers vonden dit bedrag enorm hoog. Bekendeburen zocht uit waar Astrid Joosten woont.

Kamers

Nadat Astrid Joosten haar penthouse had verkocht aan zangeres Anouk, kocht zij een penthouse in Amsterdam Zuid. Zij betaalde hiervoor de prijs van 1.162.500,– euro. De vraagprijs voor het penthouse bedroeg 1.250.000,– euro.

Voor dit geld heeft Astrid een groot penthouse met een totale oppervlakte van 215 vierkante meter. Het bevat vijf kamers, waaronder vier slaapkamers. Ook heeft ze een luxe badkamer.

Monument

Het penthouse bevindt zich in een monumentaal pand en niet voor niets heeft het de allure van een penthouse dat in Parijs had kunnen staan.

In de woonkamer bevindt zich een openhaard en de keuken is vrolijk betegeld. 

Er rust slechts een hypotheek op haar penthouse van 250.000,– euro, dus mogen we er vanuit gaan dat Astrid het penthouse voor het overgrote deel uit eigen zak heeft betaald. Astrid’s vorige penthouse  heeft ze vrijwel zeker aan Anouk verkocht vanwege de herinneringen. Zij woonde daar samen met haar man Willem Ennes, die in september 2012 overleed.

In ieder geval is het salaris van 175.000,– euro genoeg om dit penthouse te kunnen bewonen.