Astronaut en scheikundige weet het zeker: ‘Aliens bestaan’

Aliens
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Al honderden jaren zijn er mensen die geloven in aliens en ander buitenaards leven. Deskundigen hebben dit altijd tegengesproken, maar nu is er een scheikundige en voormalig astronaut die ervan overtuigd is dat er aliens bestaan.

Misschien onzichtbaar

Helen Sharman was de eerste Brit die de ruimte in ging en tevens de eerste vrouw die het ruimtestation Mir bezocht. Nadat ze de ruimte in 1991 bezocht, kreeg ze de Medaille van verdienste voor ruimteonderzoek. Sharman weet zeker dat er buitenaards leven is, maar daar blijft het ook bij. Verder heeft ze geen idee welke vorm dat leven heeft aangenomen. ,,Zullen ze zijn zoals jij en ik, gemaakt van koolstof en stikstof? Misschien niet. Het is mogelijk dat ze hier nu zijn, maar we ze gewoon niet kunnen zien. Er zijn zoveel miljarden sterren in het universum dat er allerlei verschillende levensvormen moeten zijn die we nog niet kennen”, laat de vrouw weten in een interview met Observer Magazine. ,,Er is geen twijfel dat Aliens bestaan.”

In het interview laat Helen ook weten erg gefrustreerd te zijn door de manier waarop zij vaak wordt aangekondigd. Mensen noemen haar ‘de eerste Britse vrouw in de ruimte’, maar de was überhaupt de eerste Brit. ,,Het zegt dat ze er vanuit gaan dat het een man is”, zegt ze daarover.

 

Tags

ALIENSBRITENGELANDRUIMTEVROUW

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck