Auto Leontine ontdekt in de parkeergarage Marco

Marco Borsato
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Jos La Grande

Foto’s die zijn gemaakt voor het blad Weekend in de parkeergarage van het appartementencomplex van Marco Borsato zouden volgens Shownieuws aantonen dat Leontine en Marco samen op de bank het interview met Linda hebben bekeken. De ex van Marco zou pas de volgende ochtend zijn vertrokken.

Patty Brard onthulde bij Shownieuws de conclusie dat er mogelijk weer een verzoening zou kunnen plaatsvinden na de knieval van Marco Borsato in interviews met De Telegraaf en Linda de Mol.

Waakvlam

De hereniging zou mogelijk te maken kunnen hebben met de waakvlam die is blijven branden tussen de twee. Tijdens de interviews werd de mogelijkheid opengehouden, maar dat er een verzoening zou plaatsvinden die sneller is dan het licht zou uitzonderlijk zijn.

Uit de interviews bleek dat Borsato nog steeds smoorverliefd is op zijn ex. Hij gaf in de gesprekken toe dat hij fouten heeft gemaakt door hierover te zwijgen.

Nieuwe start

Borsato gaf niet alleen interviews om een start te maken na een problematisch jaar. Ook kwam er van hem een nieuwe song over de verloren liefde. Ook dat is een aaneenrijging van schuldbelijdenis en liefde, met een tekst van John Ewbank.

Tags

LEONTINE EN MARCOMARCO BORSATOSHOWNIEUWSWEEKEND

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck