Showbizz-deskundige Matthieu Slee: ,,Linda, schaam je!”

Linda de Mol zou zich diep moeten schamen na haar stuitende reactie
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Matthieu Slee

Moet Nederland medelijden hebben met de slachtoffers van de MeToo-affaire of met Linda de Mol? Zelf zwelgt ze in zelfmedelijden en daarvan geeft Linda de media nu de schuld!

In een reactie op linda.nl schrijft Linda de Mol over de vele bloemen en cadeaus die zij heeft ontvangen: ,,Het is het perfecte antigif tegen de echt afschuwelijke manier waarop sommige media hiermee omgaan. Iedereen buitelt met een sardonisch genoegen over elkaar heen met meningen, aannames en beschuldigingen. De menselijke maat is volledig verdwenen.”

Heel privé
Maar dit keer gaat nu eens niet over Linda, maar om de ‘menselijke maat’ die kennelijk ver te zoeken was bij The Voice. Overigens grijpt Linda direct de kans aan om nog even te wijzen op haar onlineplatform. ,,Zodra ik een heel klein beetje op de been ben, zal ik, en dat is moeilijk en pijnlijk want het is heel privé, voor de volle honderd procent eerlijk en open, vertellen wat er gebeurd is en dat doe ik op het enige media-platform dat ik nog vertrouw: dat van mezelf.”

Staatstelevisie
Werkelijk. Ze schrijft het echt!!! Dus nu de media eens niet positief berichten over de familie De Mol en er geen programma of magazine te verkopen is, deugen ze niet. En dat omdat de media aandacht besteden aan een programma waar het kennelijk schering en inslag was om jonge vrouwelijke kandidaten te betasten – en erger! Maar Linda bepaalt liever zelf wat er wordt geschreven, alsof ze de baas is van de Russische staatstelevisie! Schaam je, Linda!

Door het slijk
Feit is dat haar kersverse ex zijn handen niet kon thuishouden en dat broer John werkelijk alles op de werkvloer in de gaten hield, behalve zijn op seks beluste medewerkers. Dat het pijnlijk is dat heel Nederland daarvan nu op de hoogte is, snap ik. Maar voor de slachtoffers was het allemaal nog veel pijnlijker. Tegen Linda wil ik zeggen: dat de familienaam door het slijk gaat, is niet de schuld van de media. Dat deden jouw ex en diens trawanten.

Tags

Jeroen RietbergenJohn de MolLinda de MolThe Voice

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie