Showbizz-deskundige Matthieu Slee: ,,Zwijgt Thijs Römer dáárom over OVERSPELGERUCHT?”

Matthieu weet iets over Thijs Römer
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Matthieu Slee

Thijs Römer laat graag van zich horen op Twitter. De acteur deelt dan verbaal RAKE KLAPPEN uit. Opmerkelijk is dat ‘Tweetie Thijs’ nu zwijgt over een pikant overspelgerucht…    

Televisieserie ‘Het jaar van Fortuyn’ (terug te zien op NPO Plus) is geweldig. Dat uitgerekend Thijs Römer hierin een rol speelt, is wel opmerkelijk. Het was immers diezelfde Thijs die eerder het land verbijsterde met zijn tweet: ‘Volkert, waar ben je als je land je nodig heeft’, verwijzend naar de moordenaar van Fortuyn. Thijs leek te insinueren dat PVV-leider Geert Wilders hetzelfde lot verdiende als Pim. Over de tweet ontstond veel ophef, maar daar stak Thijs niets van op. Zo bleek na de moord op Peter R. de Vries.

Vreemdganger
Het gehele land was in shock door de moordaanslag op de misdaadjournalist. Ook de veiligheid van het team van RTL Boulevard leek die eerste dagen in het geding. Twee avonden kon het programma niet worden uitgezonden. Dat verleidde Thijs tot de tweet: ‘Ik snap dat idee van een aanslag op de journalistiek, maar vond die paar dagen zonder RTL Boulevard best verfrissend’. Opnieuw kreeg hij bakken kritiek over zich heen. Duidelijk is dat Thijs zich op Twitter niet per se van zijn beste kant toont.

Als Thijs het met iets of iemand oneens is, beledigt en schoffeert hij erop los. Zo liet hij ooit na het vertrek van Albert Verlinde bij RTL Boulevard via Twitter weten: ‘Ik ga Albert op tv missen als een hersentumor, namelijk helemaal niet.’ Ik was daarom benieuwd wat Thijs zou tweeten over de recente berichtgeving van showbizzkanaal Juicechannel, waarin hij wordt weggezet als vreemdganger.

Felle tweet
Thijs deelt sinds zijn breuk met Katja Schuurman zijn leven met Igoné de Jongh. Maar volgens Juicechannel weerhoudt dat hem er niet van avontuurtjes aan te gaan met dames uit de fanclub van Moordvrouw, de politieserie waarin Wendy van Dijk de hoofdrol speelt. Overigens deden er eerder geruchten de ronde dat Thijs ook een meer dan vriendschappelijke band zou hebben gehad met goede vriendin en tegenspeelster Wendy, maar dit terzijde. Ik wachtte op zijn felle tweet over Juicechannel.

Dagen later wacht ik nog steeds, want die tweet is nog altijd niet gekomen. Dan ga je jezelf toch afvragen, zou het soms waar zijn? Zou Thijs inderdaad zijn Igoné bedriegen? Thijs vindt zijn leven in perioden waarin hij niet drinkt ,,bij vlagen allejezus saai”. Dus wie weet? Misschien verdrijft ‘Tweetie Thijs’ die verveling niet alleen met beledigende tweets, maar ook met lieftallige fans…      

Klik HIER voor de vorige column van Matthieu Slee.

Tags

ALBERT VERLINDECAROLINE VAN DER PLASIGONE DE JONGHKATJA SCHUURMANPIM FORTUYNTHIJS RÖMERVOLKERTWENDY VAN DIJK

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck