Baaldag voor Wendy van Dijk

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Julia Zendman

Wendy van Dijk moet weer een programma zien floppen. Na Flirty Dancing, presenteert ze nu het programma Liedje op het eerste gezicht samen met Edsilia Rombley. Vrijgezellen moeten een liedje met elkaar zingen en dat zou moeten leiden tot een romantische klik.

Het programma is bedacht door John de Mol en het zou het nieuwe kijkcijferkanon van SBS6 moeten worden. Dit lijkt niet het geval. Het programma trok afgelopen zaterdagavond maar 463 duizend kijkers en staat daarmee niet in de kijkcijfer top 15.

Baaldag

Net als Linda, na de tegenvallende cijfers van haar dramaserie Five Live, zal Wendy een rustige ochtend hebben zonder felicitaties met haar nieuwe programma en de kijkcijfers. John de Mol zal niet blij zijn. Volgens oud SBS-baas was juist deze titel enorm belangrijk voor John. Tina Nijkamp: „Het is zijn eerste studioprogramma sinds Winstons quiz Het Beste Antwoord. Het is jaren geleden dat er zó weinig eigen nieuwe formats van John in een tv-seizoen werden gelanceerd en dat maakt deze titel extra spannend.” Volgens RTL Boulevard-verslaggever Joost Maiburg is dit ‘Wendy’s volgende flop.’

‘Geen taart’

Tina denkt dat John flink baalt van de tegenvallende cijfers van zijn nieuw bedachte programma. „Oei. Geen vliegende start. Daar zal bedenker John de Mol niet blij mee zijn. Good old Lachen Om Home Video’s scoorde in het tijdslot ervoor pijnlijk genoeg ook nog een stuk meer kijkers: 549 duizend. Geen taart vandaag en waarschijnlijk en zeer rustige app-ochtend voor Wendy en Edsilia.”

Tags

JOHN DE MOLKIJKCIJFERSWENDY VAN DIJK

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck