Baalt Monique van teruggekeerde André?

Andre Hazes
Door: DitjesenDatjes
24-02-2020

André Hazes lijkt weer te zijn teruggekeerd in de villa in Berkel en Rodenrijs. Daar ziet hij zijn zoontje weer vaker en kan hij misschien bespreken met Monique wat er de afgelopen weken allemaal is gebeurd. Dat hij zijn jeugdigheid nog niet kwijt is laat hij zien op Instagram. Monique zal inmiddels misschien wel twijfelen of ze het leuk vindt dat André terug is…….

 

Meteen opruimen?

Op zijn Instagrampagina post André een story. Op de foto is de vloer van de woonkamer te zien die bezaaid is met speelgoed zoals autootjes een pistool en dierenfiguren. Daarbij schrijft hij: ,,Laten we liggen voor mama”. Als we de geruchten moeten geloven vindt Monique dat allemaal geen probleem, want zou zij André al weken graag terug willen.

Vorige week was al duidelijk dat André terug was in de villa, want hij pakte op Valentijnsdag zijn spullen die bij Bridget Maasland lagen en werd niet veel later gespot in Berkel en Rodenrijs. Afgelopen weekend lijkt de zanger het zelf te bevestigen. Hij postte op Instagram een afbeelding met de tekst: ,,Mijn hart is een open boek, de hele wereld kan het lezen. Soms houdt niets me bij elkaar. Ik ben onderweg, onderweg naar mijn ‘home sweet home’.” Het lijkt erop dat André van het ‘uitstapje’ geleerd heeft en misschien nu wel meer waardeert wat hij samen met Monique had opgebouwd.

 

 

 

Meer DenD