Babette van Veen reageert bitter op GTST-exit

Babette van Veen reageert bitter op GTST-exit
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Babette van Veen heeft bitter gereageerd op haar definitieve vertrek bij Goede Tijden Slechte Tijden. ,,Ik lag lekker in mijn warme bad toen ze plotseling gingen renoveren.”

‘Nog nooit ergens ontslagen’

Babette laat weten ‘not amused’ te zijn over haar plotselinge vertrek. De actrice, die vanaf het begin van de serie af en aan te zien was als Linda Dekker, is naar eigen zeggen ‘ontslagen’. ,,Ik ben nog nooit ergens ontslagen: het is gewoon even slikken”, laat ze weten aan RTL Boulevard.

De dalende kijkcijfers waar GTST mee worstelde waren volgens Babette behoorlijk heftig. ,,Er kwamen steeds koerswijzigingen en het was best een heftige tijd. Ik dacht: dat doen we met z’n allen, maar we deden het niet met z’n allen…”

Niet alleen Babette is ontslagen, ook Joep Sertons verdwijnt voorgoed uit de soap. ,,Ze willen werken met een kleinere cast en met meer gastrollen. Dan kunnen de verhaallijnen sneller aangepast worden. Daarvoor moesten er mensen sneuvelen en dat waren Babette en ik”, legt hij uit.

Warm bad

Voor Babette voelde GTST als een warm bad. ,,Ik lag lekker in mijn warme bad en toen gingen ze de badkamer reageren. Stof, rommel, stress, gedoe, alles moest anders. En dat een paar keer”, schrijft de actrice op Instagram. ,,Inmiddels is mijn water afgekoeld maar ik heb er wel van genoten en de nieuwe lichting krijgt vast weer zo’n warm bad als ik destijds.”

Tags

Babette van VeenGoede Tijden Slechte TijdenGTSTJoep SertonsOntslagen

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie