Babette van Veen, Renée Fokker en Kees Boot in 40-45 de Musical

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

Naast Dorian Bindels en Soy Kroon zijn in 40-45 de Musical volgend jaar ook Babette van Veen, Renée Fokker en Kees Boot te zien. Zij voegen zich bij de castleden die eerder al bekendgemaakt werd door producent Studio 100.

Behalve Bindels en Kroon spelen ook Gaia Aikman en Niniane Everaert de hoofdrollen in de nieuwe oorlogsmusical. Het verhaal gaat over de broers Louis (Kroon) en Dirk Zegers (Bindels). Ze zijn onafscheidelijk, totdat in Nederland de Tweede Wereldoorlog uitbreekt. Dan kiezen ze allebei een kant: Louis gaat bij het verzet, Dirk kiest de kant van de Duitsers.

Boot speelt in de musical de vader van de broers, Fokker en Van Veen zullen de rol van de moeder delen. “Ik heb ontzettend veel zin om met Kees in 40-45 te gaan spelen”, laat Van Veen weten. Eerder waren zij ook al samen te zien als stel in de RTL-soap Goede Tijden, Slechte Tijden. “Wij hebben een heel goede klik. Ik verheug me erop om de rol van moeder, die ziet dat haar twee zoons van elkaar verwijderd raken, uit te diepen. Als moeder wil je toch je familie bij elkaar houden. Ik heb zelf twee zoons en moet er niet aan denken dat mijn jongens zo tegenover elkaar komen te staan.”

De musical gaat op 21 september 2024 in première in Barneveld in de Midden Nederland Hallen. De locatie wordt voor die tijd passend gemaakt voor de voorstelling. Er wordt namelijk gebruikgemaakt van rijdende tribunes en individuele koptelefoons voor het geluid zodat het publiek “op een unieke manier wordt meegezogen in het verhaal”.

 

BuzzE

 

 

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck