Babygeluk! Bibi Breijman zwanger van tweede kindje

Bibi zwanger van tweede kindje
Door: Charlotte Wijnen
25-10-2021

Bibi Breijman en Waylon zijn in verwachting van hun tweede kindje. Op Instagram delen de twee een aantal bewerkte foto’s waarop Bibi met een zwangere buik te zien is.

,,Met jou wil ik een elftal”, schrijft Breijman onder de foto’s. Op de laatste foto geven de twee elkaar een knuffel en is er een emoticon van een babyhoofd op Breijmans buik geplakt. ,,Episode 3… Ik ben alleen maar trots. Vooral op mijn lieve, sterke Bibi”, schrijft zanger Waylon bij de foto’s.

Het is het tweede kindje voor Bibi en Waylon. Dochtertje Teddy werd in 2018 geboren en het stel maakte er geen geheim van een tweede kindje te willen. Maar omdat door Bibi haar gecompliceerde eerste zwangerschap, waarbij ze vijf maanden extreem misselijk was, hield angst haar een lange tijd tegen.

Dat het stel nu toch in verwachting is van een tweede kindje, vindt iedereen dan ook geweldig. ,,Oooh nog een product van jullie twee! Wat heerlijk! Gefeliciteerd lieverds”, reageert Chantal Janzen. En Shelly Sterk reageert: Gefeliciteerd! Leuk, Ted als grote zus!”

BuzzE

Meer DenD