Babygeluk: vrouw Rob Geus na jaren eindelijk zwanger

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Schoonmaakgoeroe Rob Geus verwacht samen met zijn vrouw een kindje! Geus heeft al een dochter uit zijn eerste huwelijk, maar wil met Suzanne ook graag een kind.

Helaas ging dat niet vanzelf. Het koppel is uiteindelijk via een ivf-behandeling zwanger geworden. De weg was lang. “De kleine had nu al op de basisschool gezeten als de natuur had meegewerkt”, zegt de 46-jarige Geus tegen Privé.

Suzanne is begin november uitgerekend. Eind april vertelden ze eindelijk het goede nieuws en in mei maakten ze via een Instagrampost het geslacht bekend.

https://www.instagram.com/p/BT-5dGWAqEK/

Het ivf-traject viel Geus zwaar. In RTL Boulevard vertelde de presentator het volgende: “Die hormonen, dat prikken. Ja, dan zat ik dat zo eens te bekijken en dacht ik: nou, hoe ver gaan we?”, zei Geus. Hij liet de keuze aan Suzanne. “En zij wilde het zo enorm graag.”

Ook grote zus Esmee kijkt uit naar de geboorte van haar broertje. “Zij vindt het heel leuk, maar ook spannend grote zus te worden”, zegt Geus.

Restaurant

Niet alleen op privégebied, maar ook op zakelijk gebied lijkt het Geus voor de wind te gaan. Hij overlegt met SBS over een vervolg op De Smaakpolitie en Smerige zaken en in oktober opent hij zijn eerste restaurant. In Barendrecht komt zijn restaurant te staan, en natuurlijk zal de keuken brandschoon zijn.

In De Wensboom, zoals zijn restaurant gaat heten, komen jongeren te werken die een afstand hebben tot de arbeidsmarkt. Autistische jongeren, jongeren in de Wajong en vluchtelingen. Geus geeft al twee jaar trainingen aan deze groep, en de jongeren zijn dus helemaal klaar om echt aan de slag te gaan.

In het restaurant worden gerechten geserveerd zoals pannenkoeken, biefstuk en saté, want dat werkt volgens Geus. Ook hoopt hij voor het nabijgelegen verzorgingstehuis te koken. Nu krijgen de bewoners opwarmmaaltijden. “Dat kan toch niet in Nederland”, aldus Geus.

Daarnaast heeft Geus zijn eigen schoonmaaklijn ontwikkeld, die binnenkort bij alle Jumbosupermarkten te koop is. “Goed en goedkoop”, zo omschrijft Geus zijn producten. “Zo’n heel schap met je eigen spullen in de supermarkt, dat is toch stoer?”

Tags

BABYGELUKROB GEUSZWANGER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie