Bachelorette vindt liefde?

Gaby Blaaser
Door: Lies Jansen
30-07-2020

Met de laatste aflevering achter de rug, zorgt De Bachelorette voor nog een hoop reacties. De kandidaten waren in de media niet te spreken over het programma. Toch lijkt de missie van De Bachelorette enigszins geslaagd. Gaby heeft een nieuwe liefde…

‘Zoenend gespot’

Zo lijkt er iets tussen autocoureur Bas Schothorst en Gaby Blaaser te zijn opgebloeid. De twee kunnen niet van elkaar afblijven en zijn zoenend gespot in Amsterdam. Dat maken bronnen aan Shownieuws bekend. 

Poppenkast

De Bachelorette-kandidaten zijn niet te spreken over het programma. ‘Winnaar’ Joey heeft aangegeven dat de relatie direct in Nederland voorbij was. Gaby stoorde zich toch aan de afstand, zijn leeftijd en zijn vrouwelijke vriendinnen. Joey gaf andere kandidaat Niek hierin gelijk en noemde het een grote poppenkast. 

Ex-man van oud-collega Gaby

Bas is geen geheel onbekende. Hij is namelijk de ex-man van een oud-collega van Gaby, actrice Kimberly Klaver. De vrouwen speelden vroeger samen in de serie ‘Spangas’. ,,Ik gun Bas en Gaby al het geluk. Ze komt in ieder geval in een leuke schoonfamilie terecht”, liet Kimberly aan Shownieuws weten. 

Gaby verwees Shownieuws stotterend en overrompeld door naar haar management. Haar management laat weten dat ze officieel geen setje zijn. 

Meer DenD