Bachelorette was sprookje voor Gaby Blaaser

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lola van Leeuwen

De eerste Nederlandse versie van het populaire Amerikaanse datingprogramma The Bachelorette is vanaf 20 mei te zien op Videoland. Dat heeft RTL donderdag bekendgemaakt. Actrice en influencer Gaby Blaaser is gestrikt voor de eerste editie. Zij reisde in februari met achttien vrijgezelle mannen af naar Zuid-Afrika.

“Het aftellen kan nu eindelijk beginnen”, reageert Gaby. Ze is blij dat straks iedereen kan zien hoe het avontuur voor haar heeft uitgepakt. “Deze bijzondere vorm van ‘daten’ heb ik als heel speciaal ervaren. Het was meer dan ik vooraf had durven dromen; de romantische locatie, het enthousiasme van de mannen en de geweldige dates… het was een écht sprookje dat me voor altijd zal bijblijven!”

De Bachelorette is sinds 2003 in elf landen te zien. Naast Amerika zijn er ook versies in Australië, Canada, Finland, Duitsland, India, Japan, Nieuw-Zeeland, Roemenië, Zweden en Zwitserland. De Nederlandse versie wordt gepresenteerd door Rick Brandsteder. Hij begeleidt Gaby tijdens de bekende ‘rozenceremonie’, het moment dat er iedere aflevering een kandidaat afvalt.

In het verleden zijn er wel verschillende seizoenen gemaakt van The Bachelor in Nederland. Het laatste seizoen werd in 2017 uitgezonden op Net5.

Buzz E

Tags

Gaby BlaaserRTLThe BacheloretteVideolandZuid-Afrika

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie