‘Badr Hari woont in woning van Doutzen Kroes’

Door: Charlotte Wijnen
05-12-2021

Badr Hari verblijft deels in Marokko, maar wanneer hij in Nederland is, zou in het huis van Doutzen Kroes wonen. Wat doet de kickbokser daar?

Mysterieuze berichten

Onlangs maakte Badr Hari flink de tongen los op social media. Wekenlang postte hij vreemde foto’s en mysterieuze berichten op Instagram. Volgers maakten zich zorgen, maar de kickbokser leek op geen enkele vraag antwoord te geven.

Zijn goede vriend Mo Bicep liet weten dat Badr niet gehackt is, maar dat hij ook niet weet wat er met zijn vriend aan de hand is. De vreemde berichten zijn inmiddels verwijderd, maar er lijkt meer aan de hand te zijn. Hij lijkt namelijk te wonen in het huis van Doutzen Kroes, zo meldt weekblad Story.

Gespot door buurtbewoners

Badr Hari heeft een roerig verleden gehad, maar is nu gelukkig getrouwd met Daphne met wie hij vijf kinderen heeft. Het gezin verblijft deels in Marokko en deels in Amsterdam. Uit onderzoek van de Story is gebleken dat wanneer het gezin in Nederland is, ze in het huis van Doutzen Kroes en haar man Sunnery James in Amsterdam-Zuid wonen.

Buurtbewoners zouden de kickbokser geregeld op zijn elektrische fiets zien. Hij gaat dan boodschappen doen of brengt zijn kinderen naar school. Zelf is Doutzen verhuisd naar Huizen, waar ze met haar gezin in een riante villa woont.

Bekijk hier de woning waar Badr Hari zou verblijven

Meer DenD