Bakken kritiek voor Kelly Piquet: ‘Misselijkmakend’

Misselijkmakende Kelly Piquet
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Julia Zendman

Kelly Piquet, de vriendin van Max Verstappen, staat op de cover van de nieuwe Nederlandse Vogue Poll Position en geeft een uitgebreid interview in het blad. Op een Brits forum kan Kelly rekenen op een hoop kritiek. ‘Het Kelly-interview is misselijkmakend’.

Er wordt onder andere geschreven dat er genoeg vrouwen zijn die wel daadwerkelijk in de motorsport zitten of wel ‘echt’ model zijn en volgens hen zouden al die andere vrouwen veel beter op de cover passen dan Kelly. Daarnaast vallen ze erover dat Kelly niet eens Nederlands spreekt en dat het overduidelijk is dat Kelly alleen maar op de cover staat door haar relatie met Max Verstappen.

Ongeschikt

Volgens velen op het Britse forum is Kelly dus ongeschikt om op de cover van deze Vogue te staan. De Nederlandse autocoureur Bietske Visser of de Belgische autocoureur Naomi Schiff hadden volgens hen veel beter de cover kunnen sieren. Er wordt zelfs gesuggereerd dat iemand betaald zou hebben zodat Kelly de covershoot kreeg. Een ander zegt dat Kelly alleen maar is gekozen voor de kliks, omdat ze toch alleen maar persoonlijke informatie over haar vriend Max Verstappen zou vrijgeven.

Max

Max en Kelly leerden elkaar in 2016 kennen en naar eigen zeggen gebeurde daar al ‘iets magisch’. Maar toen hebben ze niet doorgepakt. Dat zou te maken kunnen hebben met het leeftijdsverschil van negen jaar, Max was op dat moment namelijk rond de 19 jaar en Kelly rond de 28 jaar. Hoe de relatie precies is gestart is niet helemaal duidelijk. Kelly kreeg namelijk in 2017, dus na de ontmoeting met Max, een relatie met de Russische Formule 1-coureur Daniil Kvyat. Ze kregen samen een dochter in juli 2019 en aan het einde van dat jaar gingen ze uit elkaar. In januari 2021 brachten Max en Kelly het nieuws naar buiten dat zij een relatie hebben.

Tags

FORMULE 1KELLY PIQUETMAX VERSTAPPENVOGUE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck