Bakken kritiek voor Max en Kelly: ‘Statement niet zelf geschreven’

Pestkop Kelly krijgt kritiek keihard terug
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Kelly Piquet heeft zich in een statement op Instagram uitgesproken over online haat. Sommige volgers steunen haar, maar er is ook kritiek. Vooral de reactie van Max Verstappen roept reacties op…

,,Een berichtje van mij en een herinnering aan iedereen”, begint Kelly haar statement. ,,De online wereld kan om verschillende redenen een vervelende plek zijn, maar een hele enge als er met verkeerde informatie en leugens wordt gesmeten.”

Statement Kelly

Kelly schrijft dat ze al meer dan drie jaar te maken krijgt met beschuldigingen, geruchten en gefotoshopte screenshots. ,,Al die tijd heb ik mijn mond gehouden en ben ik niet ingegaan op deze belachelijke beweringen. Vooral de beschuldigingen van de afgelopen maanden hebben een ander niveau van laster aangenomen”, vervolgt Kelly. ,,Als mens raken de opmerkingen en de haat mij en de mensen om mij heen diep. Ik hoop dat dit mensen eraan herinnert om de inhoud van online berichten te verifiëren voordat ze bedreigingen uiten.”

Reactie Max

Onder de post is ook een reactie van Max te lezen. ,,Dit moet stoppen”, schrijft Max. ,,Deze valse beschuldigingen van bepaalde personen op Instagram en TikTok zijn krankzinnig en belachelijk tegelijk. Wij weten wat waar is binnen onze familie en we zijn heel gelukkig samen. Ik hou van je.”

‘Niet zelf geschreven’

Toch zorgt het statement van Kelly, en vooral de reactie van Max, voor kritiek. Volgens volgers kán Max de reactie niet zelf hebben geschreven, omdat hij op dat moment aan het gamen was. ,,Max heeft dit niet geschreven. Hij was Call Of Duty aan het spelen”, reageert een volger. Ook een ander vermoedt dat Max dit niet zo zou verwoorden. ,,Max zou dit niet zo schrijven.”

Tags

KELLY PIQUETMAX VERSTAPPEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck