Bakken kritiek voor Wendy van Dijk

Door: Hans Jacobs
12-02-2019

Wendy van Dijk die haar zoontje Sem een brommobiel gaf voor zijn verjaardag ligt onder vuur. Heel bekend Nederland walgt van het filmpje wat Wendy op haar Instagram poste. In het filmpje is te zien dat Wendy haar zoon Sem het wagentje geeft voor zijn verjaardag. Voor de mobiel zou Wendy niks betaald hebben omdat ze het bedrijf promoot.

‘Mediahoer’

Vanochtend noemde columnist Marcel van Roosmalen haar in de uitzending zelfs een ‘mediahoer’. Hij deed dit tijdens een uitzending van NPO Radio 1 het KRO-NCRV-personeel.   ,,Hij kreeg van zijn moeder namens de grootste fabrikant van nepauto’s een invalidenauto. Wendy liet het allemaal filmen en zond het uit op haar socials. Nou weet ik wel dat er een heleboel anonieme KRO-NCRV-medewerkers zijn die dat om te kotsen vinden en die in dat gedrag van Wendy heel veel van hun eigen leiders herkennen”, zegt Marcel over de gebeurtenis tijdens de radioshow.

Ook andere BN’ers vinden het filmpje walgelijk. Zo twitterde Jack van Gelder het volgende over het filmpje: ,,Waarom kan dit niet gewoon in huiselijke kring worden gedaan? Pfffff. Zodat iedereen het kan en moet zien??! Wat erg is dit.”

Meer DenD