Bam Margera hoeft cel niet in voor ruzie in hotel

Door: DitjesDatjes
04-10-2019

Voormalig Jackass-ster Bam Margera hoeft niet de cel in voor het stennis schoppen in een hotel in Hollywood, mits hij zijn drugsafkickprogramma voltooit en uit de buurt van het hotel blijft. Dit meldt TMZ.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Margera werd in augustus gearresteerd in de lobby van het hotel. Het hotelpersoneel wilde Margera wegsturen na onenigheid met hun gast, maar Bam weigerde het pand te verlaten. De voormalig Jackass-ster, die zich verzette bij zijn arrestatie, heeft volgens TMZ nu een deal gesloten met justitie waardoor hij celstraf ontloopt.

Margera erkent schuld voor zijn rol in het conflict en kreeg van de rechtbank een straatverbod opgelegd. Hij moet uit de buurt van het hotel blijven. Daarnaast moet Margera een afkickprogramma van 90 dagen voltooien. Margera zat nog in zijn proeftijd, oordeelde de rechter. Margera werd in april 2018 schuldig bevonden aan rijden onder invloed en kreeg een proeftijd van drie jaar. Nu hij opnieuw de fout is gegaan is het gevolg dat voor hem een nieuwe proeftijd van drie jaar start.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD