Band Monique Westenberg en Roxeanne Hazes sterker dan ooit

Band Monique en Rox
Door: Charlotte Wijnen
22-06-2021

Dat Monique Westenberg uit elkaar is met André Hazes, betekent niet dat de band met Roxeanne Hazes ook weg is. Sterker nog, de band tussen de twee is beter dan ooit.

Enorme klik

De hereniging van Roxeanne en André na een jarenlange ruzie, volgde nadat Roxeanne contact kreeg met Monique. De toenmalige schoonzussen bleken een enorme klik te hebben.

Nu blijkt dat die klik is gebleven, want Monique beschouwt Roxeanne nog steeds als een echte zus. De band tussen de ‘zussen’ lijkt zelfs sterker te zijn dan de band die Roxeanne met broer André heeft.

‘Knappe zus’

En iedereen mag het blijkbaar weten, want al eerder fantaseerden Roxeanne en Monique er openlijk over om samen op een boerderij te gaan wonen en nu heeft Monique hun innige band weer bevestigd. Ze reageert ‘Knappe zus’ onder een foto van Roxeanne op Instagram.

Roxeanne en Sarah?

Roxeanne zei al eerder Monique ook te zien als zus. ,,Ik kan ook ongelooflijk goed met Monique: het is niet alleen een zus, maar ook een vriendin. En dat is gewoon heel erg fijn”, aldus Roxeanne tegen weekblad Story.

Maar hoe zit het met de band met haar nieuwe schoonzus? André en Roxeanne hebben hun ruzie weer bijgelegd, maar het lijkt erop dat er geen band is tussen Sarah en Roxeanne. Of dit komt omdat ze vriendinnen is met de ex van André en daarom geen moeite doet om een band op te bouwen met Sarah, is niet duidelijk.

In tegenstelling tot Roxeanne die haar moeder niet meer spreekt, heeft Sarah juist wél een hele goede band met Rachel Hazes. Ook dat zou kunnen meespelen…

Meer DenD