Barbie bedreigt ex van overleden vriend: “Moet ik jeugdzorg inlichten?”

Samantha de Jong
Door: Ditjes en Datjes
29-04-2021

Dat Samantha de Jong een hobbelig leven heeft is zacht uitgedrukt. Nadat haar vriend Gelmore zondag plotseling is overleden, belandt Barbie snel daarna in het ziekenhuis. Op social media blijft ze actief en via die weg probeert ze Gelmore’s ex een lesje te leren.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

,,Heb toch nog een klein stukje gelmore bij me onze kleine Angelo, en kan met trots zeggen wat een dappere papa hij heef gehad” schrijft Samantha bij haar selfie met haar zoontje Angelo. Wat begint als een emotionele post over haar kindje en overleden vriend, slaat ineens compleet om naar een haat- en dreigbericht naar de ex van Gelmore.

‘Zoek een leven’

,,Lieve Marie van der Sande ik begrijp jou jaloersheid want ja gelmore heef shalina nooit als zijn dochter gezien.” schrijft Barbie eronder en geeft vervolgens een tip aan Marie: ,,dusja zoek een leven en geef je kind niet al te veel chocolade maar wat meer gezonde dingen gewoon een TIP hè” aldus de Oh Oh Cherso-ster.

Dreigementen

Het bericht gaat van kwaad tot erger en Samantha begint te dreigen. ,,Of moet ik jeugdzorg even in lichten hoe jij je kind behandeld en uitscheld voor alles en nog wat.” Na het dreigen begint Barbie haar ook uit te schelden.

‘Vieze gluiperd’

,,Ga niet tegen mijn beginnen zielig geval want dat ga jij nooit redden vieze geluiperd dat je ben. Nu praat je zo over kaydan dat lieve mooie mannetje is zijn eerste kind samen met Do en kaydan is tenminste nog goed terecht gekomen…”

‘Je bent zo onder mijn niveau’

Na bedreigingen en het uitschelden van Marie, eindigt Barbie haar bericht met een trap na te geven. ,,Kan je van jou niet zeggen zoek een leven alsjeblieft. Heb echt medelijden met je & Spijt me voor jou maar KAYDAN EN ANGELO STONDEN ECHT NUMMER 1 bij hem. En wie zeg dat shalina van gelmore is? Want jij zat ook niet stil parkeerplaats hier en daar. Achja laat ik zo maar doorgaan dat ik überhaupt hier op reageer je ben zo onder mijn niveau” aldus een woeste Samantha.

Meer DenD