Barbie bevestigt zwangerschap van Rolf

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Barbie bevestigt dat ze zwanger was van Rolf Tangel. De ex-vriend van Barbie vertelde vorige week dat de realityster zwanger van hem was geworden, maar het kindje weg liet halen.

Heftig

Dit blijkt dus juist te zijn. Tegen Privé zegt Barbie, die eigenlijk Samantha de Jong heet, het volgende: “Ik heb de beslissing genomen om het weg te laten halen. Dat was zo heftig en het past totaal niet bij mij.” Volgens Rolf heeft ze de abortus onder druk van RTL en Warner Bros laten uitvoeren.

Voordat de abortus werd uitgevoerd heeft ze nog wel een echo van het kindje laten maken. Helaas is ze de echofoto kwijtgeraakt toen haar tas in Spanje gestolen werd. Nog steeds vindt Barbie het verschrikkelijk dat ze niks meer heeft van haar ongeboren kindje, vertelt ze.

Zelfmoord

In het interview met Privé is Barbie ook openhartig over de zelfmoordpoging die ze eerder deze maand ondernam. Op dit moment verblijft ze in een kliniek, en zijn haar twee kinderen bij familie. Ex-man Michael heeft twee weken op de kinderen gepast, maar is nu weer terug naar Spanje.

Tags

ABORTUSBARBIEPRIVEROLF TANGELSAMANTHA DE JONGZELFMOORDZWANGER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck