Barbie: ‘Dit is de ECHTE vader van Angelo’

Samatha de Jong
Door: Eva Steins
10-02-2021

Het is nog maar net voorbij tussen Samantha de Jong en Gerrit, maar ze heeft haar hart alweer verloren aan een nieuwe vlam. Eerder liet Samantha men al kennis maken met haar nieuwe liefde. Nu blijkt dat hij de vader van haar zoontje Angelo is.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Toen Samantha haar nieuwe liefde aan de wereld liet zien, werd er direct op los gespeculeerd dat hij de vader van de kleine Angelo zou zijn. Nu bevestigt Samantha deze geruchten aan Story.

‘Hij is prachtig’

,,Ik heb altijd geweten dat hij de vader is”, vertelt Samantha aan Story. De realityster onthult vorig jaar rond dezelfde tijd ook een relatie te hebben gehad met Gilly. Toen zij zwanger bleek, wist ze direct dat de baby niet van Gerrit, maar van Gilly was. Toch bleef zij bij Gerrit en maakten zij plannen om te gaan trouwen.

,,Ik had niet verwacht Gilly ooit nog te zien”, vertelt Samantha. Toen uit een DNA-test bleek dat Gerrit zeker weten niet de vader was, keek Samantha niet verrast op. ,,Angelo’s vader is van Marokkaanse afkomst en ons zoontje wordt elke dag donkerder. Hij is echt prachtig.”

Jeugdzorg

Toen de relatie van Samantha en Gerrit klapte en er zelfs sprake was van huiselijk geweld, nam Samantha contact op met Jeugdzorg. Sindsdien woont de kleine Angelo bij een pleeggezin, maar Samantha krijgt hem regelmatig te zien. Kort daarna bloeide ook het contact met Gilly weer op.

,,In eerste instantie alleen telefonisch. (…) Onze gesprekken voelden heel goed aan. Ik kon alles met hem delen. Mijn gevoelens, mijn frustraties. Dat vind ik heel waardevol. Hij kan echt goed luisteren.”

Samantha vertelt over het mooie moment dat Gilly zijn zoon voor het eerst ontmoette. ,,Dat was heel bijzonder. Ik legde Angelo in zijn armen en het was liefde op het eerste gezicht”.

Samenwonen

Samantha en Gilly wonen inmiddels samen in Gouda. Zij hoopt op een goede afloop met deze man. ,,Mijn droom is om met zijn drietjes een echt gezin te vormen.”

Ze ziet de toekomst rooskleurig in. ,,Ik ben zo blij dat Gilly en ik samen zijn. Ik hou van hem. En hij houdt van mij. We kunnen niet wachten totdat Angelo echt weer dagelijks bij ons is.”

Helaas kunnen Angelo’s ouders hem niet zien wanneer zij zouden willen. ,,We zien hem één keer per week.”

Samantha wacht geduldig af tot Angelo weer ‘definitief terug is’. ,,Die rechtszaak zal hopelijk snel plaatsvinden. En dan is alles zoals het moet zijn.”

Voor meer drama geen plek in haar nieuwe leven. ,,Ik heb echt het gevoel dat ik aan het begin van een mooie nieuwe periode in mijn leven sta. En ik ben niet van plan om dat te gaan verpesten.”

Meer DenD