Barbie en Michael leggen het bij

Vorige week beschuldigde Barbie haar ex Michael nog van medeplichtig zijn aan haar zelfmoordpoging, maar in een Instagram post laat Barbie weten dat alles weer goed is. „Ondanks alles wat er gezegd is, hebben we het uitgepraat, alles voor de kids. We beginnen met een schone lei. Jullie ook bedankt voor all steun voor Milano. Weet dat het soms haat was, maar hoop dat we met ze alle door 1 deur kunnen.”

Karma

Het was een heftige twee weken voor de realityster Barbie, ook wel Samantha de Jong. Ze postte op haar Instagram aan hatelijk bericht gericht aan haar ex Michael van der Plas, die ze beschuldigde van mishandeling.

,,Ik heb een verleden waar ik niet trots op ben. [Daar] ben ik eerlijk over geweest, maar daar is Michael van der Plas en hele vieze gemene zooitje van hem medeplichtig aan. Alles wat zij nu hebben, is dankzij mij. Welke vader haalt broer en zus uit elkaar? Te ziek voor woorden. Omdat hij geen kind met Naomi wil, proberen ze het met mijn vlees en bloed: Milano. Nou Michaeltje: één ding, vriend… [Dat] gaat je nooit lukken. Jij krijgt karma voor wat je mij allemaal hebt aangedaan en er zijn duizenden mensen die mijn verhaal bevestigen hoe jij werkelijk bent, viezerik.”

Jeugdzorg

Michael ontkende de accusaties. Hij zegt haar nooit te hebben geslagen. En medeplichtig aan haar zelfmoordpoging? Michael zat een jaar in Spanje, dus hij heeft geen idee hoe hij medeplichtig is, vertelde hij aan RTL.

Het drama tussen de twee zorgde ervoor dat jeugdzorg op Barbie’s stoep stond, en dochtertje Angelina weer weghaalde bij haar.